OEM 4000 Puffs Disposable Vaporizer
  • OEM 4000 Puffs Disposable Vaporizer - 0 OEM 4000 Puffs Disposable Vaporizer - 0

OEM 4000 Puffs Disposable Vaporizer

APLUS VAPE minangka pabrik OEM lan ODM E-rokok. Tim R&D kita bisa nyedhiyakake desain ID miturut kabutuhan klien. Oem 4000 Puffs Disposable Vaporizer iki nggawa pedhut sing kuwat menyang vapors. Koil bolong misuwur banget ing pasar rokok elektronik AS. Saben komponen desain anyar iki 3000 Puffs Mesh Coil Disposable Pod Vaporizer ing kualitas dhuwur. Perusahaan kita duwe 4 laboratorium kanthi luwih saka 100 mesin inspeksi kanggo mesthekake yen rokok e-rokok bisa tekan standar kualitas pelanggan. Salajengipun, kita bisa nyedhiyani UN38.3 Certificate baterei lan sertifikat FDA saka E-cair.

Model:AK49

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Parameter Produk (Spesifikasi) OEM 4000 Puffs Disposable Vaporizer

Item No. AK49
Puffs 4000 puff
Kapasitas baterei 850 mAh
Kapasitas e-cair 10 ml
Ukuran produk Φ26*108mm
Ketahanan Coil 1.2Ω


 Fitur OEM 4000 Puffs Disposable Vaporizer

1. Desain asli kanthi awan gedhe

2. Multiple rasa lan werna saka 4000 puffs vaporizer bisa dadi pilihan

3. Perawatan lumahing awak vape sing uga bisa digawe khusus

4. Bisa ngatur kemasan E-rokok minangka gaya favorit klien

5. Kanthi port pangisi daya tipe-C ing ngisor awak vape



Q&A:

1. Kenapa milih APLUS?

Kabeh produk sing bisa digunakake menehi tes sing kuat kanggo njamin kualitas sing paling dhuwur.

Nyedhiyani konfigurasi ekonomi lan pragmatis produk vaping miturut anggaran klien.

Tanggapan sajrone 48 jam sawise entuk keluhan saka klien

Macem-macem model sing bisa digunakake kanggo pilihan sampeyan

pesenan sampel bisa ditampa


2. Apa Kaluwihan saka Mesh Coils?

Rasa sing luwih apik: Yen sampeyan duwe e-cairan sing ora enak karo kumparan kabel standar saiki. Banjur bisa uga luwih enak karo kumparan bolong amarga sawetara pangguna e-rokok percaya yen kumparan kasebut mengaruhi rasa sakabèhé.

Konsistensi: Masalah gedhe sing diduweni uap yaiku konsistensi hit. Kadhangkala sampeyan bisa entuk hit sing apik banget kanthi rasa sing apik lan awan sing gedhe, ing wektu liyane sampeyan bakal entuk rasa sing aneh karo awan cilik. Masalah iki amarga gulungan kawat ora kontak lengkap karo sumbu katun, iki nyebabake rasa aneh lan produksi awan. Kumparan bolong nutupi kabeh sumbu supaya sampeyan ora perlu kuwatir babagan rasa sampeyan.

Powers munggah luwih cepet: Koil bolong bakal murub luwih cepet tinimbang gulungan standar sing bakal nyebabake kurang wektu nunggu lan luwih akeh wektu vaping.


Hot Tags: OEM 4000 Puffs Disposable Vaporizer, China, Premium, Fashion, Pabrik, Produsen, Pemasok, Rega, Dhaptar rega, ROHS, Sampel Gratis, Merek, Made in China, Laporan MSDS, Laporan UN38.3

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.