Disposable Vape 2500 Puffs karo 9.5ml E-cair
  • Disposable Vape 2500 Puffs karo 9.5ml E-cair - 0 Disposable Vape 2500 Puffs karo 9.5ml E-cair - 0

Disposable Vape 2500 Puffs karo 9.5ml E-cair

Vape 2500 sing bisa digunakake iki nganggo e-cair 9.5ml sing digunakake dening pemasok e-cairan sing misuwur. Perusahaan kita mesthi milih jus elektronik sing paling apik lan baterei sing paling apik kanggo njamin kabeh vape sing bisa digunakake kanthi kualitas sing stabil lan awet.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Parameter Produk (Spesifikasi) saka Disposable Vape 2500 puffs karo 9.5ml E-liquid

Item No. AK19
Puffs 2500 ewu
Kapasitas baterei 1500 mAh
Kapasitas e-cair 9,5 ml
Ukuran produk † 19 * 125 mm
Ketahanan Coil 1.6 Ω

Fitur saka Disposable Vape 2500 puffs karo 9.5ml E-cair

1. Kabeh produk rokok elektronik sing strictly 100% dicenthang sadurunge kiriman, mesthekake produk kita ing kualitas apik lan packing awet lan cukup tenan.

2. Kabeh e-rokok duwe garansi 12 sasi sawise kiriman kajaba faktor manungsa

3. Bisa nyedhiyani data materi, UN38.3, MSDS, ROHS etc.

4. Sambutan OEM pesenan lan pesenan sampel

Q&A:

1. Apa keprihatinan paling gedhe babagan vaping?

Salah sawijining keprihatinan utama babagan vaping yaiku risiko ciloko paru-paru lan pati. Rilis paling anyar CDC nyatakake yen ana luwih saka 500 kasus cedera paru-paru lan pitung tiwas amarga vaping. Ora ngerti sebabe ciloko lan tiwas kasebut kedadeyan, dadi prihatin amarga tanpa kawruh kasebut, akeh salah paham lan kahanan sing durung mesthi babagan vaping terus.

Masalah utama liyane yaiku epidemi remaja sing ana gandhengane karo vaping. Data saka Monitoring the Future nuduhake yen meh 21% saka senior sekolah menengah vape ing 2018, munggah saka 11% ing 2017. Panaliten sing padha iki uga nuduhake peningkatan sing signifikan ing vaping antarane siswa sekolah menengah lan malah SD. FDA uga nyatakake yen vape remaja minangka epidemi.


2. Napa milih e-rokok?

Dibandhingake karo rokok, bisa nyuda risiko kesehatan kanthi efektif.

Ngrokok vape ing umum ora bakal disengiti maneh.

Vape sekali pakai baterai bisa digawa lan digunakake, aja kuwatir yen lali nggawa korek lan ora bisa ngrokok.

Dibandhingake karo rokok, ora perlu kuwatir yen kecekel geni, ngobong tangan utawa ngobong sandhangan liyane.

Regane luwih murah tinimbang rokok.

Hot Tags: Disposable Vape 2500 Puffs karo 9.5ml E-cair, China, Paling Anyar, Fashion, Pabrik, Produsen, Pemasok, Rega, Daftar rega, CE, Sampel Gratis, Merek, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.