Macem-macem Jinis Baterai 510 Thread Vape

2022-04-07

Baterei 510 biyen bentuke kaya pulpen, nanging saiki wis diadopsi dadi macem-macem wujud sing meh padha karo batere cilik.mod vape. Ing ngisor iki kita bakal ndeleng macem-macem jinis vape 510 sing saiki kasedhiya lan bedane.

·Baterei eGo – Baterei vape pen pisanan sing digunakake karo tangki e-rokok awal yaiku baterei gaya eGo. Padha biasane piranti dual-threaded supaya padha bisa nampung loro eGo lan 510 atomizers. Ana tombol ing sisih ndhuwur, sing sampeyan gunakake kanggo ngobong baterei eGo. Sawetara versi mengko kalebu indikator LED kanggo ditampilake nalika lagi aktif. Biasane diisi liwat unit pangisi daya USB 510-Utas; Nanging, sawetara versi nganyari bisa uga kalebu bandar daya USB dibangun ing piranti.

·Baterei gaya pena – Baterei 510 asli wujude kaya pulpen. Padha entheng, kompak, lan jembaré padha karo cartridges lenga biasa. Mayoritas wis diaktifake tarik, dadi ora mbutuhake tombol kanggo menet vape. Sawetara malah kalebu lampu LED sing madhangi nalika ngrokok. Biasane nggunakake pangisi daya sing padha karo piranti eGo, nanging versi sing luwih anyar duwe port pangisi daya USB sing dibangun. Ana sawetara baterei gaya pena sing nyedhiyakake setelan voltase variabel utawa fungsi preheat sing ngirim pulsa voltase kurang kanggo panas lenga ing atomizer alon-alon.

·510 mods lenga â € "Gaya paling anyar saka 510 baterei thread meh podho mod vape kanthong-ukuran, sanajan padha biasane entheng lan cilik. Dheweke teka ing pirang-pirang ukuran, kanthi benang 510 standar. Bisa uga dilengkapi adaptor magnetik kanggo nggawe instalasi kartrij luwih gampang. Umume diaktifake, sanajan sawetara duwe tombol geni sing ditunjuk lan setelan voltase sing bisa diatur, ngidini sampeyan nambah daya kanthi nguripake.

·Gaya E-pipe – Sawetara baterei 510 benang katon kaya pipa. Nduweni tampilan klasik sing ndadékaké koyo â € œudud mangkok.â € Umume fitur adaptor magnetik, supaya sampeyan bisa ngganti kartrid vape mung nempel ing anyar.

·Gaya keychain – Gagasan ndhelikake liwat baterei gaya keychain ora anyar. Sawetara duwe spring-dimuat 510 sambungan sing katon nalika sampeyan menet tombol. Padha teka ing macem-macem wangun lan ukuran, wiwit saka tombol FOB khas kanggo soko minangka cilik minangka keychain.

·Mod vape – Kartrid lenga cocok karo mod vape paling dhasar. Dheweke kudu nggunakake jinis sambungan 510 kanggo ngidini hawa mili munggah saka ngisor. Sistem aliran udara ngisor iki kompatibel karo macem-macem mod.