Mini Cube Disposable Pod Piranti 1500 Puffs

Mini Cube Disposable Pod Piranti 1500 Puffs

APLUS VAPE minangka pabrik vape OEM lan ODM kanggo nyukupi panjaluk klien sing beda ing China. Kita R

Model:AK113

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Parameter produk (Spesifikasi) sakaMini Cube Disposable Pod Piranti 1500 Puffs:

  

Item No.

 AK113

Puffs

 1500 uwus

Baterei

 650 mAh

E-cair

 5 ml

produk

 68x55x22mm

Mesh Coil Resistance

 1.2Ω

 

Fitur sakaMini Cube Disposable Pod Piranti 1500 Puffs:  

1.The bahan iki disposable vape: PC.

2.Packaging ikiMini Cube piranti pod nganggo 1500puffs bisa disesuaikan miturut kabutuhan klien.

3.Lumahing vape sing bisa digunakake iki bisa dicet minyak karet utawa dilapisi, warna vape sing bisa digunakake iki bisa disesuaikan miturut klien.s favorit.

4.Cairan kasebut bisa nganggo uyah nikotin utawa tanpa uyah nikotin.

 

Q

1.P: Nganti sepira, vape sing bisa digunakake bisa digawe karo klienlogo opo?

   A:MOQ kita kanggo vape disposable yaiku 1000pcs saben rasa kanthi 6 rasa saben pesenan. Uga, kita nyedhiyakake desain gratis kanggo kothak kemasan minangka saben kliengaya favorit.


2.P: Yen aku nggawe pesenan volume massal, apa bisa nyuda regane?  A: The unit price bisa negotiable on the base of your order quantity.

Hot Tags: Mini Cube Disposable Pod Device 1500 Puffs, China, Newest, Fashion, Pabrik, Produsen, Pemasok, Rega, Daftar rega, CE, Sampel Gratis, Merek, Made in China,Premium

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.