Apa Pros lan Cons saka Flavored E-Cairan

2022-03-26

Pros saka e-cairan roso

· Rasa nambah pengalaman vaping sampeyan

E-cairan kasedhiya ing macem-macem pilihan rasa, sing kabeh tujuane kanggo nambah pengalaman vaping sampeyan - apa sampeyan nggunakake minangka hobi utawa digunakake minangka bantuan mandheg ngrokok. Ora masalah apa sampeyan luwih seneng rasa tembakau utawa sing luwih manis – kaya woh utawa rasa panganan cuci mulut, amarga ana sing kanggo saben wong.

· Padha gawé ambu ora enak

Nalika nguap, e-liquid ora ngasilake akeh ambune, nanging ambune ambune enak lan asale saka perasa, ora kaya ambune khas sing ana gandhengane karo udud. Ora ana cara kanggo ngrokok. rokok discreetly; liyane bakal bisa mambu asap saka sawetara adoh, lan mambu bakal linger ing sandhangan lan tangan, nanging iki ora kasus karo e-cairan roso. Padha banget wicaksana, kang tegese sampeyan bisa vape meh ing ngendi wae tanpa kudu kuwatir babagan mambu.

Cons saka e-cairan roso

· Padha bisa clog munggah coil Panjenengan

Yen sampeyan kudu ngresiki utawa ngganti koil kanthi terus-terusan, bisa uga amarga jus vape sing sampeyan gunakake. Aditif rasa sing ngalangi dheweke, mula sampeyan bisa uga pengin nyoba e-jus tanpa rasa. mbantu coil Panjenengan tahan sethitik maneh.

· Bisa nyebabake ilat vapers

Ilat vapers minangka istilah sing digunakake kanggo njlèntrèhaké wong sing wis ngrokok tanpa henti lan wis kelangan rasa, lan sampeyan mung bisa ngenteni nganti kabeh bali normal supaya sampeyan bisa ngrasakake macem-macem rasa. Sepisan maneh. Iki bisa kedadeyan yen sampeyan lagi wae ngalih saka udud menyang vaping, utawa yen sampeyan nggunakake rasa sing padha ing kabeh wektu.

Yen sampeyan lagi ngalami ilat vapers, sampeyan kudu nyoba rasa sing beda utawa cairan sing ora duwe rasa sajrone sawetara minggu, banjur bali menyang liyane, lan rasane kudu kaya biyen, utawa sampeyan nyoba nyingkiri. , sampeyan kudu nimbang mbangun koleksi favorit kanggo sulih ing antarane.